Välimiesmenettelyforum #VMF2015

Lakimiesliiton Koulutus järjestää 3.3.2015 Välimiesmenettelyforumin. Seminaaripäivän aiheina ovat välimiesmenettelyn erot, edut ja heikkoudet verrattuna tuomioistuinprosessiin, prosessinjohto välimiesmenettelyssä, editio välimiesmenettelyssä, välimiesmenettelyn joutuisuus ja kustannustehokkuus, multiparty-menettelyt ja niiden hallinta sekä keskuskauppakamarin välimieslautakunnan tulevaisuuden visio. Välimiesmenettelyforumissa ovat luennoimassa myös välimieslautakunnan hallituksen puheenjohtaja Mika Savola, varapuheenjohtaja Marko Hentunen ja pääsihteeri Heidi Merikalla-Teir. Lisätietoja Välimiesmenettelyforumista löydätte sivulta http://www.lakimiesliitonkoulutus.fi/seminaarit/valimiesmenettelyforum+vmf2015/a2280225#_main

juridiikka 1.2015

Tallennettu kategorioihin Tapahtumat |