FAI Välimiesmenettely -prosessikaavio on nyt julkaistu myös suomenkielisenä

Meille välimieslautakunnassa menettelyjen nopeus ja tehokkuus ovat tärkeässä asemassa. Pyrimme jatkuvasti parantamaan sisäisiä prosessejamme ja toisaalta ohjeistamaan välimiehiä siten, että he pystyvät hoitamaan välimiestehtävät mahdollisimman laadukkaasti ja tehokkaasti.

Juridisen palvelumuotoilun avulla olemme pyrkineet luomaan käyttäjäystävällisempiä palveluita ja parantamaan palveluidemme käytettävyyttä sekä läpinäkyvyyttä nimenomaan menettelyn käyttäjien näkökulmasta, oli sitten kyseessä palvelun loppukäyttäjä tai asiamies.

FAI Välimiesmenettely -prosessikaavio on laadittu yhdessä palvelumuotoilutoimisto Hellonin ja Asianajotoimisto Dottirin kanssa. Prosessikaavion ja laajemmin palveluidemme kehittäminen jatkuu myös tulevaisuudessa käyttäjiltä saatavan palautteen perusteella. Yhteistyössä käyttäjien kanssa pystymme vastaamaan toiveisiin menettelyjen nopeudesta, tehokkuudesta ja teknologian hyödyntämisestä. Otamme siksi mielellämme vastaan palautettanne ja kehitysideoitanne (info@arbitration.fi).

Tutustu FAI Välimiesmenettely -prosessikaavioon täällä. Kaavion englanninkielinen versio löytyy täältä.

Jos haluat lukea lisää FAI:n legal design -projektista voit tutustua seuraaviin kirjoituksiin aiheesta:

 

Tallennettu kategorioihin Uutiset |