Kansainvälinen välimiesmenettelykonferenssi ”15th IFCAI Biennial Conference” Helsingissä 23.5.2019

Keskuskauppakamari ja välimieslautakunta (FAI) isännöivät tänä vuonna IFCAI Biennial Conference -tapahtumaa Helsingissä, Pörssissä torstaina 23.5.2019.

 

International Federation of Commercial Arbitration Institutions (IFCAI) on vuonna 1985 perustettu organisaatio, jonka jäseninä on tällä hetkellä yli 50 välitysinstituuttia maailmanlaajuisesti. IFCAI:n puitteissa järjestetään joka toinen vuosi kansainvälinen välimiesmenettelykonferenssi (IFCAI Biennial Conference), jonka järjestäjäksi valikoituu vuorollaan joku IFCAI:n jäsenenä oleva välitysinstituutti. FAI on saanut kunnian järjestää tämän kansainvälisen IFCAI Biennial Conference -tapahtuman tänä keväänä. Tapahtuman yhteydessä välitysinstituutit kokoontuvat vuosittain pidettävään IFCAI General Assembly -kokoukseen. Lisätietoja IFCAI:sta ja sen jäseninä olevista välitysinstituuteista löydätte täältä: http://www.ifcai-arbitration.org/.

 

IFCAI Biennial Conference -tapahtuma korvaa tänä vuonna perinteisen Helsinki International Arbitration Day (HIAD) -tapahtuman.

 

Tarkemmat tiedot IFCAI Biennial Conference -tapahtuman ohjelmasta puhujineen löydätte tapahtumasivuilta http://hiad.fi/helsinki-ifcai-biennial-conference-2019/.

Tallennettu kategorioihin Tapahtumat |