TILAISUUS ON PERUUTETTU ->Infotilaisuus FAI:n sääntöuudistuksesta tiistaina 17.3.2020

Välttääksemme Korona-virukseen liittyviä riskejä peruutamme Infotilaisuutemme Keskuskauppakamarin välimieslautakunnan (FAI) 1.1.2020 voimaantulleesta sääntöuudistuksesta 17.3.2020. Tilaisuus on tarkoitus siirtää uuteen ajankohtaan, josta tiedotamme tilanteen rauhoituttua.
Voitte tutustua uusiin sääntöihimme täältä.
Sääntöuudistuksesta on julkaistu tiedote, jonka voitte lukea täältä.
Mahdolliset tiedustelut sääntöuudistuksesta ja välimieslautakunnan toiminnasta: info@arbitration.fi.
Pahoittelemme peruutuksesta mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa.

Keskuskauppakamarin välimieslautakunta (FAI) järjestää tiistaina 17.3.2020 klo 16.00 – 17.45 infotilaisuuden 1.1.2020 voimaantulleesta sääntöuudistuksesta. Tilaisuus on uusinta nopeasti täyttyneestä 12.2. tilaisuudesta. Uudistusta esittelee sääntötyöryhmän puheenjohtaja, asianajaja Marko Hentunen (Castrén & Snellman; varapuheenjohtaja, FAI).Tilaisuus on maksuton.

 

Tallennettu kategorioihin Tapahtumat |