Tanja Volanen aloitti Case Managerina FAI:n välimiesmenettelyn erikoistumisohjelmassa

Tanja Volanen on aloittanut Case Managerina FAI:ssa. Volanen on ensimmäinen Case Manager, joka suorittaa kaksivuotisen FAI:n välimiesmenettelyn erikoistumisohjelman.

Normaalien Case Managerin tehtävien lisäksi Volanen osallistuu FAI:n välimiesmenettelyn erikoistumisohjelman osana FAI:n Välimieskouluun, joka alkaa lokakuussa 2020, ja muihin kansainvälisiin ja FAI:n järjestämiin tapahtumiin. Erikoistumisohjelmaan kuuluu, että osallistujaa tuetaan ja kannustetaan kehittämään monipuolisesti välimiesmenettelyasiantuntemustaan, luomaan verkostoja välimiesmenettely-yhteisössä sekä julkaisemaan artikkeli välimiesmenettelyn alalta.

Ennen siirtymistään välimieslautakuntaan Tanja Volanen on työskennellyt muun muassa Castrén & Snellmanilla (Senior Trainee), Fondialla (Senior Legal Trainee) ja Roschierilla (Research Trainee ja Office Support Trainee). Volanen valmistuu oikeustieteen maisteriksi Helsingin yliopistosta toukokuussa 2020 ja on kirjoittanut gradunsa ”Temapreklusionens roll i dispositiva tvistemål” todisteluoikeudesta. Äidinkieltensä ruotsin ja suomen lisäksi Volanen puhuu erinomaista englantia ja hallitsee saksan ja ranskan alkeet.

“Viime vuosien aikana kiinnostukseni on suuntautunut nimenomaan riidanratkaisuun. Työskentely FAI:ssa perehdyttää minut välimiesmenettelyyn, ja laajemminkin kansalliseen ja kansainväliseen riidanratkaisumarkkinaan. Vuonna 2019 olin vapaaehtoisena auttamassa HIAD:in (Helsinki International Arbitration Day) järjestämisessä ja tämän jälkeen tiesin, että haluaisin työskennellä FAI:ssa, osana välimiesmenettely-yhteisöä”, Volanen toteaa.

 

 

FAI:n pääsihteeri Santtu Turunen toivottaa Tanja Volasen tervetulleeksi välimieslautakuntaan:

”Toivotan Tanjan tervetulleeksi FAI:n tiimiin. FAI:n välimiesmenettelyn erikoistumisohjelman ideana ei ole pelkästään löytää lahjakkaita, luovia, energisiä ja positiivisia ihmisiä hallinnoimaan FAI:n juttuja, vaan myös auttaa heitä kehittämään asiantuntemustaan, verkostoitumaan välimiesyhteisössä ja rekrytoitumaan uusiin haasteisiin alalla. Saimme monta erittäin hyvää hakemusta mutta uskon, ettemme olisi voineet tehdä parempaa valintaa.”

Tallennettu kategorioihin Uutiset |