Erkko Meri nimitetty Case Manageriksi välimieslautakuntaan

Oikeustieteen maisteri Erkko Meri on aloittanut Case Managerina Keskuskauppakamarin välimieslautakunnassa 15. huhtikuuta 2020.

Aikaisemmin Meri on työskennellyt lakimiehenä Keskuskauppakamarin Kilpailukyky ja vaikuttaminen -ryhmässä. Lisäksi hänellä on kokemusta in-house lakimiehen tehtävistä Signom Oy:stä, ja Meri on myös  toiminut lakimiesharjoittelijana Asianajotoimisto Hästö & Co:ssa. Meri puhuu suomen lisäksi sujuvasti englantia ja ruotsia.

”Odotan innolla, että pääsen oppimaan lisää riidanratkaisusta. Tehokkaat riitojenratkaisukeinot ratkaisevat sen, kuinka yritykset ja yksityishenkilöt pääsevät oikeuksiinsa ja mikä merkitys sopimuksilla on. Tulen varmasti nauttimaan työstä FAI:n ammattitaitoisessa ja energisessä työympäristössä. Haluan omalta osaltani auttaa lautakuntaa kasvamaan ja kansainvälistymään”, Meri sanoo.

Välimieslautakunnan pääsihteeri Santtu Turunen toivottaa Erkko Meren tervetulleeksi lautakuntaan:

”Saamme Erkosta erinomaisen lisän FAI:n tiimiin. Tunnemme Erkon, hänen osaamisensa ja työskentelytapansa, koska hän siirtyy FAI:hin Keskuskauppakamarin vaikuttajatiimistä. Erkko on ratkaisuhakuinen juristi, joka ei pelkää uusia haasteita. Vaikka Erkon välimiesmenettelykokemus ei ole laaja, hänen asenteensa on erinomainen ja avoin, hän on nopea oppimaan ja hänen tuloksensa Keskuskauppakamarissa ovat olleet erinomaisia. Lisäksi Erkolla on tietosuojaan ja IT-projekteihin liittyvää osaamista ja kokemusta, mistä on varmasti hyötyä myös välimieslautakunnassa.”

 

Tallennettu kategorioihin Uutiset |