FAI (Keskuskauppakamarin välimieslautakunta) hakee Case Manageria välimiesmenettelyn erikoistumisohjelmaan

 

Ohjelman tavoite

FAI:n välimiesmenettelyn erikoistumisohjelman tavoitteena on kehittää ohjelmaan osallistuvan välimiesmenettelystä innostuneen ja alalle suuntautuneen lakimiehen osaamista, asiantuntemusta, käytännön kokemusta ja verkostoja.

Ohjelman suoritettuasi tunnet instituutin toiminnan ja olet hankkinut myös välimiehenä ja asiamiehenä toimimisessa hyödyllisiä tietoja välimiesmenettelystä. Olet kehittänyt valmiuksiasi keskustella ja viestiä välimiesmenettelyyn liittyvistä kysymyksistä ja tutkia niitä. Olet myös luonut ammatillisen verkoston välimiesmenettelyn alalla tai kehittänyt verkostojasi.

Kenelle ohjelma on tarkoitettu?

Ohjelma on tarkoitettu välimiesmenettelystä kiinnostuneille tai välimiesmenettelyä harjoittaville lakimiehille, jotka haluavat suorittaa ”välimiesmenettelyauskultoinnin”. Voit hakea ohjelmaan uran alussa tai muussa vaiheessa. Uran alkuvaiheessa olevilla hakijoilla ohjelman kesto on lähtökohtaisesti kaksi vuotta. Jos sinulla on aiempaa kokemusta alalta ja osallistut ohjelmaan secondmentina asianajotoimistosta tai yrityksestä, ohjelman kesto voidaan sopimuksen ja kokemuksesi mukaan sopia myös lyhyemmäksi, esimerkiksi 18 kuukaudeksi.

Ohjelman suorittaminen

Toimit ohjelman ajan työsuhteessa FAI:n Case Managerina. Case Manager huolehtii juttujen hallinnointiin liittyvistä tehtävistä ja mahdollisista muista instituutin toimintaan kuuluvista töistä.

Case Managerin tehtävien lisäksi suoritat FAI:n välimiesmenettelykoulun ja osallistut ohjelman aikana päätettäviin muihin FAI:n tapahtumiin, kuten HIAD:iin (Helsinki International Arbitration Day) sekä kansallisiin seminaareihin ja tapahtumiin. Lisäksi matkustat ainakin yhteen kansainväliseen välimiesmenettelytapahtumaan FAI:n edustajana. Sinulle tarjotaan mahdollisuus kirjoittaa ohjatusti välimiesmenettelyaiheinen artikkeli, jota tarjotaan julkaistavaksi alan aikakausikirjassa tai vastaavassa julkaisussa. Keskuskauppakamarin viestintätiimi perehdyttää sinut asiantuntijaviestinnän perusteisiin.

Hakijoilta toivomme:

Olet innostunut, positiivinen, rohkea ja energinen ja haluat kehittää omaa asiantuntemustasi ja uraasi välimiesmenettelyn alalla. Sinulla on myös Case Managerin työssä tarvittavaa huolellisuutta, koordinointitaitoja ja yhteistyökykyä. Työkielet ovat pääasiassa suomi ja englanti, ja tehtävä edellyttää molempien kielien sujuvaa osaamista.

Hakuprosessi

Kirjalliset hakemukset ansioluetteloineen 19.2.2021 mennessä osoitteeseen tyopaikat@chamber.fi. Ohjelma alkaa viimeistään. 1.6.2021. Myös aikaisempi aloitus on mahdollinen.

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo ennen hakuajan umpeutumista.

Lisätietoja: pääsihteeri Santtu Turunen, p. 050 3059410

Tallennettu kategorioihin Uutiset |