Keskuskauppakamarin välimieslautakunta/ The Finland Arbitration Institute hakee määräaikaiseen työsuhteeseen osa-aikaista harjoittelijaa

 

Harjoittelijana työtehtäviisi kuuluu välimieslautakunnan sihteeristön avustaminen ja erityisesti osallistuminen meneillään olevaan tietojärjestelmäuudistusprojektiin. Osana projektitiimiä pääset osallistumaan uuden asianhallintajärjestelmän käyttöönottoon ja saat arvokasta kokemusta juridisten asiakirjojen automatisoinnista. Lisäksi avustat tarvittaessa myös muissa Keskuskauppakamarin toiminnoissa.

Työsuhteen kesto on 6–8 kuukautta, mahdollisesti voisit aloittaa työsi pikaisestikin. Työ on osa-aikaista, noin 2–3 päivää viikossa.

Toivomme sinulta:

-oma-aloitteisuutta, järjestelmällisyyttä ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
-sosiaalisuutta ja innostunutta asennetta
-kykyä omaksua uusia asiakokonaisuuksia tehokkaasti ja tarttua rohkeasti eteen tuleviin tehtäviin
-kiinnostusta tietotekniikkaan ja mahdollisesti kokemusta juridisesta teknologiasta
-kiinnostusta välimiesmenettelyyn ja riidanratkaisuun

Saatat olla etsimämme harjoittelija, jos olet ylittänyt puolivälin oikeustieteen opinnoistasi. Sihteeristön työkielet ovat pääasiassa suomi ja englanti, joten tehtävä edellyttää molempien kielien sujuvaa osaamista.

Lisätiedot: pääsihteeri Santtu Turunen p. 050 305 9420.

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo ennen hakuajan umpeutumista.

Kirjalliset hakemukset ansioluetteloineen 19.2.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen tyopaikat@chamber.fi, aihekenttään työhakemus – harjoittelija

Välimieslautakunnasta työpaikkana

Vuonna 1911 perustettu välimieslautakunta toimii Keskuskauppakamarin yhteydessä, mutta on siitä toiminnallisesti ja päätöksenteossaan itsenäinen. Välimieslautakunta hallinnoi sääntöjensä mukaisia välimiesmenettelyjä ja sovitteluja, ja nimeää välimiehiä niin kotimaisiin kuin kansainvälisiin välimiesmenettelyihin. Lisätietoja välimieslautakunnasta löydät täältä.

Keskuskauppakamari on Helsingin World Trade Centerissä toimiva vaikuttajaorganisaatio, joka edistää vapaata, vaurasta, avointa ja kilpailukykyistä Suomea, joka on paras toimintaympäristö yrityksille ja elinkeinoelämälle. Keskuskauppakamari hoitaa myös julkisia tehtäviä ja elinkeinoelämän itsesääntelytehtäviä. Lisätietoja www.keskuskauppakamari.fi

Tallennettu kategorioihin Uutiset |