Etsimme juristia Keskuskauppakamarin itsesääntely -yksikköön

 

Yhden lakimiehemme siirtyessä auskultoimaan haemme Keskuskauppakamarin itsesääntely -yksikköön juristia.

Jaat työaikasi välimiesmenettelyihin liittyvien asioiden hoitamisen ja välittäjäkoelautakunnan sihteerinä toimimisen välillä.

 

Tehtäviisi kuuluu:

Keskuskauppakamarin välimieslautakunta edistää puolueettomana elimenä elinkeinoelämässä syntyneiden riita-asioiden ratkaisua hallinnoimalla sääntöjensä mukaisia välimiesmenettelyitä sekä nimeämällä välimiehiä ja sovittelijoita.

  • juttujen hallinnointiin liittyvät lakimiestehtävät
  • muut instituutin toimintaan liittyvät tehtävät

Keskuskauppakamarin välittäjäkoelautakunta järjestää vähintään kaksi kertaa vuodessa kiinteistönvälittäjäkokeen (LKV) ja vuokrahuoneiston välittäjäkokeen (LVV).

  • vastaat kokeiden ja lautakunnan kokousten käytännön organisoinnista
  • hoidat lautakunnan lakimiessihteerin tehtävät

Lisäksi työnkuvaasi voi kuulua sopimusasioita sekä muita vaikuttamistyö-, itsesääntely- ja julkisia tehtäviä.

 

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää:

  • kiinnostusta riidanratkaisua ja välimiesmenettelyä kohtaan
  • yritysjuridiikan eri osa-alueiden sekä kiinteistöjuridiikan tuntemusta,
  • valmistumisen jälkeen hankittua muutaman vuoden kokemusta juristin tehtävistä
  • erinomaista suullista ja kirjallista suomen kielen hallintaa

Suoritettu auskultointi katsotaan eduksi.

Arvostamme avointa ja innostunutta asennetta. Olet luotettava, positiivinen ja sosiaalinen. Pidät työskentelemisestä erilaisten ja eritaustaisten ihmisten kanssa. Huolellisuus, järjestelmällisyys ja tarkkuus ovat sinulle luonteenomaisia piirteitä. Kykenet hoitamaan tehtäviä itsenäisesti, oma-aloitteisesti, tehokkaasti ja vastuullisesti.

Tarjoamme sinulle työpaikan elinkeinoelämän näköalapaikalta ja monipuoliset työtehtävät, joiden parissa sinun on mahdollisuus kehittyä ja oppia uutta. Pääset osaksi noin 45 hengen asiantuntevaa työyhteisöä ja työskentelemään Helsingin keskustassa. Tuemme ja kehitämme työntekijöidemme ammatillista osaamista. Lisäksi tarjoamme kattavat työnhyvinvointia tukevat palvelut ja yhteisiä aktiviteetteja työkavereidesi kanssa.

Jos kiinnostuit ja haluaisit osaksi työyhteisöämme, lähetä kirjallinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 3.5.2021 mennessä osoitteeseen tyopaikat@chamber.fi.

 

Lisätiedot:

Itsesääntely-yksikön johtaja Stina Wikberg puh. 040 342 4781 stina.wikberg@chamber.fi tai varatoimitusjohtaja Anne Horttanainen 040 510 4907, anne.horttanainen@chamber.fi.

Pyydämme potentiaalisia hakijoita haastatteluun myös jo ennen hakuajan umpeutumista. Olethan pian yhteydessä!

 

Keskuskauppakamari on Helsingin World Trade Centerissä toimiva vaikuttajaorganisaatio. Edistämme vapaata, vaurasta, avointa ja kilpailukykyistä Suomea, joka on paras toimintaympäristö yrityksille ja elinkeinoelämälle. Keskuskauppakamari hoitaa myös julkisia tehtäviä ja elinkeinoelämän itsesääntelytehtäviä.

Tallennettu kategorioihin Uutiset |