Etsimme pääsihteeriä Keskuskauppakamarin välimieslautakuntaan

 

Keskuskauppakamarin välimieslautakunta (FAI) määrää välimiehiä kotimaisiin ja kansainvälisiin välimiesmenettelyihin sekä hallinnoi menettelyjä, jotka käydään Keskuskauppakamarin välimiesmenettelysääntöjen tai nopeutettua välimiesmenettelyä koskevien sääntöjen mukaisesti. Välimieslautakunta voi myös toimia nimeävänä tahona UNCITRAL välimiesmenettelysääntöjen mukaisissa menettelyissä. Lisäksi lautakunta hallinnoi Keskuskauppakamarin sovittelusääntöjen mukaisia menettelyjä. Lisätietoja www.arbitration.fi.

 

Etsimme nyt PÄÄSIHTEERIÄ Keskuskauppakamarin välimieslautakuntaan

Toimit tärkeässä roolissa välimieslautakunnan keulakuvana. Haluat jättää oman kädenjälkesi välimieslautakunnan ja välimiesmenettelyiden kehittämiseen tavoitteenasi tehdä Suomesta kansainvälisesti kilpailukykyinen paikka käydä välimiesmenettelyitä. Johdat itsenäisesti tiimiäsi, mutta et myöskään kaihda tarvittaessa tarttumista rutiininomaisempaan työhön. Pystyt pitämään langat käsissä ja priorisoimaan työtehtäviä kiireen keskellä. Suhtaudut ammatillisella intohimolla välimiesmenettelystä luennoimiseen ja lautakunnan toimintojen markkinoimiseen niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin

Arvostamme avointa ja innostunutta asennetta. Olet luotettava, positiivinen ja sosiaalinen. Pidät työskentelemisestä erilaisten ja eritaustaisten ihmisten kanssa. Huolellisuus, järjestelmällisyys ja tarkkuus ovat sinulle luonteenomaisia piirteitä. Kykenet hoitamaan tehtäviä itsenäisesti, oma-aloitteisesti, tehokkaasti ja vastuullisesti.

 

Odotamme

Tehtävä edellyttää vahvaa juridista osaamista riidanratkaisusta ja välimiesmenettelyistä, viestintä- ja markkinointitaitoja sekä sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen hallintaa. Ruotsin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen osaaminen on etu, samoin muu kielitaito.

Kokemus asianajoalalta tai yrityksen lakiosastolta sekä esimieskokemus katsotaan eduksi.

 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle työpaikan elinkeinoelämän näköalapaikalta ja monipuoliset työtehtävät, joiden parissa sinun on mahdollisuus kehittyä ja oppia uutta. Pääset osaksi noin 45 hengen asiantuntevaa työyhteisöä ja työskentelemään Helsingin keskustassa. Tuemme ja kehitämme työntekijöidemme osaamista, jonka lisäksi tarjoamme kattavat työnhyvinvointia tukevat palvelut ja yhteisiä aktiviteetteja työkavereidesi kanssa.

Jos kiinnostuit ja haluaisit osaksi työyhteisöämme, lähetä kirjallinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 9.5.2021 mennessä osoitteeseen tyopaikat@chamber.fi.

 

Lisätiedot:

Itsesääntely-yksikön johtaja Stina Wikberg 040 342 4781 (19.4. klo 14–16 tai 27.4. klo 14–16) tai sähköpostitse stina.wikberg@chamber.fi

Varatoimitusjohtaja Anne Horttanainen 040 510 4907 (19.4.2021 klo 12-14 tai 28.4. klo 11-13) tai sähköpostitse anne.horttanainen@chamber.fi

Pyydämme potentiaalisia hakijoita haastatteluun myös jo ennen hakuajan umpeutumista. Olethan pian yhteydessä!

 

Keskuskauppakamari on Helsingin World Trade Centerissä toimiva vaikuttajaorganisaatio, joka edistää vapaata, vaurasta, avointa ja kilpailukykyistä Suomea, joka on paras toimintaympäristö yrityksille ja elinkeinoelämälle. Keskuskauppakamari hoitaa myös julkisia tehtäviä ja elinkeinoelämän itsesääntelytehtäviä.

Tallennettu kategorioihin Uutiset |