Keskuskauppakamarin välimieslautakunta – The Finland Arbitration Institute (FAI) hakee oikeustieteen opiskelijaa harjoittelijaksi

Haemme FAI:n tiimiin oikeustieteen opiskelijaa harjoittelijaksi määräaikaiseen työsuhteeseen.

Harjoittelijana avustat FAI:n sihteeristöä välimieslautakunnan tehtävissä. Harjoittelijan työtehtävät sisältävät mm. välimieslautakunnan hallinnoimissa jutuissa ja sisäisissä kehitysprojekteissa avustamista, selvitystehtäviä, asiakirjahallintaa, artikkeleiden ja lyhyempien juttujen kirjoittamista sekä käännöstehtäviä. Avustat tarvittaessa myös muissa tehtävissä.

Harjoittelu FAI:ssa sopii riidanratkaisusta kiinnostuneelle oikeustieteen opiskelijalle. Etsimällämme harjoittelijalla on suoritettuna opintoja tai oikeustapauskilpailu ja/tai työkokemusta välimiesmenettelystä ja riidanratkaisusta. Toivomme, että olet vähintään opintojesi keskivaiheilla.

Lue lisää ja hae täällä: Legal Trainee – Keskuskauppakamari

 

Tallennettu kategorioihin Uutiset, Yleinen |